Povratak na naslovnicu
Festivali
Povijest HDK
Kolumna









DANI PIVA KARLOVAC 2016


U sklopu 30-tih jubilarnih Dana piva Karlovac 2016 (26. kolovoz - 04. rujan) održava se i izložba karikatura članova HDK na temu (naravno) piva. Iako nije bilo klasičnog otvorenja izložbe, svi karlovački mediji uključujući i televiziju su je dostojno najavili i predstavili, a zahvaljujući izuzetno velikom broju Karlovčana i njihovih gostiju na danima piva, biti će to jedna od naših najposjećenijih izložaba posljednjih godina. Na izložbi se mogu pogledati radovi od 24 člana društva.










U subotu 27. kolovoza otvorena je izložbe karikatura pod nazivom Dani piva u karikaturi. Izložbu je otvorio Nikola Plečko - Nik Titanik, a za televiziju izložbu je predstavio Davorin Trgovčević






Brzopotezni portretisti na čelu s Lexom će zahvaljujući lijepom vremenu većinu dana (od deset, koliko cijela manifestacija traje) crtati posjetitelje, a zahvaljujući entuzijazmu Darka Goršćaka, jednog od glavnih organizatora cijele manifestacije, izložba karikatura će vjerojatno ponovno postati tradicionalna popratna manifestacija karlovačkih dana piva.



Borislav Josipović



Roko Idžojtić




 
 
Copyright © 2001-2016 Hrvatsko društvo karikaturista
Design by MediaVektor