Povratak na naslovnicu
Festivali
Povijest HDK
Kolumna

20. PUTA U IVANIĆ-GRADUU srijedu, 10. veljače u prostoru POU Ivanić-Grad otvorena je 20. po redu gostujuća izložba Hrvatskog društva karikaturista.Otvorenje izložbe: ravnatelj POU Ivanić-Grad Dražen Malec, gradonačelnik Ivanić-Grada Javor Bojan Leš i predsjednik HDK Davorin Trgovčević.


Postavljen je izbor 60-ak ponajboljih radova 25. Međunarodnog festivala ZAGREB 2020 na temu KUHINJA. Na žalost, iako se radilo o jubilarnom gostovanju, sve je prošlo u prikladno skromnim korona-uvjetima, bez publike, krafni, crtanja u živo i ostalog na što smo navikli na svečanom otvaranju.Zrinka Radašević, voditeljica centra za obrazovanje i kulturu i predsjednik HDK Davorin Trgovčević.


Ipak, ono što je najvažnije, radovi se mogu pogledati punih mjesec dana u radno vrijeme učilišta, a građani Ivanić-Grada su o tome obaviješteni zahvaljujući lokalnim medijima koji su i ovaj puta pokazali veliki interes za ovu izložbu u čemu su sudjelovali gradonačelnik Ivanić-Grada Javor Bojan Leš, ravnatelj POU Ivanić Grad Dražen Malec i predsjednik HDK Davorin Trgovčević.Razgovor s novinarima.


 
 
Copyright © 2001-2021 Hrvatsko društvo karikaturista