Povratak na naslovnicu
Festivali
Povijest HDK
Kolumna

IZLOŽBA KARIKATURA
'KUĆNI LJUBIMCI'


Hrvatsko društvo karikaturista je u suradnji i pod sponzorskim pokroviteljstvom trgovačkog centra King Cross u sjevernom foajeu centra priredilo izložbu 'Kućni ljubimci' kao najavu 28. Međunarodne izložbe karikatura Zagreb 2023. Na izložbi su izloženi radovi iz završnog kruga žiriranja pristiglih radova za MIK 2023.

Izložba je otvorena u subotu, 6. svibnja 2023. s početkom u 17 sati. Otvorena je spontano, bez formalnog govora pri otvorenju, a dva člana društva, Davor i Lex , su odmah po otvorenju prionuli poslu, primili se olovke i flomastera i krenuli u brzopotezno crtanje karikatura posjetitelja i njihovih kućnih ljubimaca, za što je vladao veliki interes nazočnih. Hvala Davoru i Lexu na njihovom trudu.

Druženje s posjetiteljima je potrajalo do 19 sati.Izložba u foajeu centra traje do 14. svibnja, pokrivajući tako dva vikenda i radni tjedan između njih. Slijedećeg vikenda, točnije u subotu, 13. svibnja, novi postav brzopoteznih crtača crta posjetitelje i njihove ljubimce u vremenu od 13:30 do 15:30 sati.
 
 
Copyright © 2001-2023 Hrvatsko društvo karikaturista