Povratak na naslovnicu
Festivali
Povijest HDK
Kolumna









7. DANI HUMORA
MALI MIHALJEVEC 2022




U srjjedu 15.06. manifestaciju 7.DANI HUMORA pod velikim šatorom otvorio je načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović. Zatim je promoviran humorističko satirički list” Zlatna smoliga”. Govorio je urednik Damir Novak te članovi uredništva Karmen Klobučarić, Vedran Kovačić, Nikola Babić te suradnici lista Đuro Bel i Ivan Grahovec.



Damir Novak, urednik “Zlatne smolige”


Nakon promocije humorističkog lista otvorena je izložba karikatura Hrvatskog društva karikaturista. Predsjednik HDK Davor Trgovčević nije mogao doći na otvorenje izložbe, te je poslao pismo koje je pročitala voditeljica i predsjednica Udruge žena Kornelija Mesarić.
Damir Novak, kao član Izvršnog odbora HDK upoznao je prisutne o radu društva i o samoj izložbi koja je postavljena u velikom šatoru. Izložena je 61 karikatura od 36 autora. Nakon toga izložba se seli u centar Malog Mihaljevca. O dugogodišnjem radu društva govorio je i član društva Željko Pilipović.



Željko Pilipović i Damir Novak su posjetiteljima predstavili Hrvatsko društvo karikaturista


Nakon otvorenja izložbe na scenu su došle Članice KUU Gornji Kraljevec koje su izvele predstavu – „Čišćeju je došev kraj”, a komičar Danko Ažić nasmijao je publiku svojim imitacijama poznatih osoba – Mamića, Modrića, Plenkovića, Mesića, Josipe Lisac i drugih.

Dani humora nastavili su se 17.6. kada je nastupio Kerekesh teatar s predstavom “Imovina”.





Organizator manifestacije je Društvo žena Mali Mihaljevec uz pokroviteljstvo Općine Sveti Juraj na Bregu, te podršku svih udruga u Malom Mihaljevcu.












































 
 
Copyright © 2001-2022 Hrvatsko društvo karikaturista