Povratak na naslovnicu
Festivali
Povijest HDK
Kolumna









XXXIII SKUPŠTINA HDK




U prostorijama Hrvatskog društva karikaturista održana je 33.godišnja skupština. Uz nazočnost 18 članova društva usvojeno je izvješće o radu Društva u 2017. godini koje je podnio predsjednik društva Davor Trgovčević. Izvješće je dalo uvid u rad HDK s naglaskom na održane izložbe: 22. međunarodna izložba karikatura „ZAGREB 2017“, Godišnja izložba karikatura članova HDK, Izložba članova HDK na Cetinju, izložbe članova u Vukovaru i Zadru te već tradicionalne izložbe u Ivanić-Gradu i Oroslavju.



Sudionici Skupštine - stoje (s lijeva): Damir Novak, Krešimir Kveštek, Zoran Tkalec, Borislav Josipović, Davor Trgovčević, Davor Lacković, Marijan Pavečić, Ivica Pezo, Dado Kovačević, Srećko Puntarić.
Čuće i kleće (s lijeva): Zdenko Puhin, Nataša Rašović, Darko Pavić, Ratko Maričić, Milan Lekić, Zoran Hajko i Josip Minks (Snimio: Nik Titanik )



Usvojen je Plan rada Društva i financijski plan za 2018. godinu, koji bi trebao zadržati nivo kvalitete projekata iz prošle godine, a to je pored redovite djelatnosti organiziranje međunarodne izložbe «Zagreb 2018», izložbe članova HDK u Zagrebu i međunarodna djelatnost. Prisutni članovi su podržali plan rada u ovoj godini.





Tajnik Društva Zdenko Puhin je podnio financijsko izvješće, koje je članovima Društva dostavljeno zajedno s pozivom za Skupštinu, a Zoran Hajko je podnio izvješće o radu Nadzornog odbora.

Na kraju skupštine Borislav Josipović-Joso razveselio je prisutne s kratkom predstavom punom humora. Bravo Joso!
















 
 
Copyright © 2001-2018 Hrvatsko društvo karikaturista
Design by MediaVektor