Povratak na naslovnicu
Festivali
Povijest HDK




SESVETSKI DANI


Ovogodišnji Sesvetski dani, centralno godišnje kulturno događanje u Sesvetama, započeli su otvorenjem izložbe HDK u galeriji Oblok a u organizaciji Narodnog sveučilišta Sesvete. Nastavak je to dugogodišnje uspješne suradnje Narodnog sveučilišta Sesvete i Hrvatskog društva karikaturista.


Živko Nimac


Ravnateljica NS Sesvete gospođa Vesna Pižić izrazila je zadovoljstvo nastavkom te suradnje nakon nekoliko godina pauze tijekom kojih je i sama pratila rad i uspjehe hrvatskih karikaturista.

Iako se na samom otvaranju koje je kraćim programom upotpunio i vrsni pijanist Vitomir Ivanjek nije okupio veliki broj ljubitelja karikature, obzirom na lokaciju galerije kao i sva ostala događanja u sklopu Sesvetskih dana, radove će tijekom trajanja izložbe sasvim sigurno vidjeti veliki broj posjetitelja.


Nenad Vitas


Izložba je koncipirana na osnovi radova s posljednje godišnje izložbe društva kao i radovima kojima su se hrvatski karikaturisti predstavili u Francuskoj, naravno u nešto manjem obimu sukladno veličini izložbenog prostora. Izloženo je oko 60-ak radova.

Izložba će biti otvorena do 31.05.


Izložbu su otvorili ravnateljica NS Sesvete gospođa Vesna Pižić i predsjednik HDK Davor Trgovčević



Posjetitelji izložbe slušaju nastup pijaniste Vitomira Ivanjeka



 
 
Copyright © 2001-2013 Hrvatsko društvo karikaturista
Design by MediaVektor